Kostnadsfritt Webinar

Tre enkla steg om att Öka sin lönsamhet

Ekonomisk fitness formula.

26 Oktober 2023 - Kl 18:00

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
RESERVERA MIN PLATS!

© Business Name

I denna workshop får Du lära dig:

o end.

01

Beprövad plan för lönsamhet.

Detaljerad genomgång av siffror för att förklara modellen.

02

Hur man med ett mindsetskifte kan ändra sitt tänkesätt och få en personlig förändring

03

Nycklar för att undvika misstag

för att lyckas i sin verksamhet.

Hej, mitt namn är Margareta.

Jag har arbetat med ekonomi sedan 1981. Sedan 2010 har jag en egen konsult och redovisningsbyrå. I mitt yrke har jag har hjälpt många klienter att öka sin omsättning väsentligt. För många av dessa har siffror varit tråkiga och svårbegripliga, men med min hjälp har dem börjat tycka om siffror och därmed fått kontroll över sin verksamhet.

Om du vill lära dig det jag vet och undvika misstag, då är denna workshop något för dig

© prizmaconsulting.se Integritespolicy Termsconditions Kontakt |